• 27яну

  С InnoNova_70 TROCAL разработва една новаторска и елегантна прозоречна система ориентирана към естетичното и модерно производство на прозорци. Неговата тясна видима част гарантира елегантност на профила и същевременно голяма стъклена площ. Така в помещенията влизат повече светлина и жизнерадост.
  Този атрактивен дизайн и отличните топлоизолационни качества се постигат с едва 70-милиметрови профили, без оглед на това, дали системата е със средно или прилягащо уплътнение.

  TROCAL InnoNova_70 обединява в себе си много новаторски детайли:

  - привлекателен външен вид
  - почти невидими уплътнения
  - елеганти решения за пасивното крило
  - множество цветове
  - атрактивни очертания
  - с InnoNova_70 Ви предлагаме модерна профилна система, създаваща стандарти по отношение на технология, маркетинг и пласмент.

  Преминаващата през цялата система съвместимост разкрива пред Вас, производителя на прозорци, неочаквани възможности за проникване на нови пазари като същевременно редуцира нивото на необходимия работен капитал чрез по-малки складови наличности. Вариантите със средна и прилягаща гума постигат най-добри топлоизолационни стойности. Възможни са и специфични шумоизолационни решения. Дори без стоманени усилители се постигат високи нива на противовзломна защита.

  Разбира се за художественото оформяне на Вашите прозорци имате на разположение цялата цветова гама, разработена от TROCAL.

  TROCAL InnoNova_70 поставя не само оптически акценти:

  Само добрият външен вид не стига! Ама никак, когато се касае за прозорци. Много по-важно е техническите характеристики да са наред.
  Те са тези, които не само щадят Вашия джоб, но и придават чувство на сигурност и уют. А при TROCAL InnoNova_70 тези стойности наистина не са за премълчаване.

  TROCAL InnoNova_70 – понякога просто трябва да е по-добре:

  При разработката на съвременни прозоречни системи наред с външния вид и системните компоненти TROCAL се стреми да постигне преди всичко възможно най-голяма функционалност. Чрез пребогата гама допълващи профили и принадлежности се постигат лесни за изпълнение, индивидуализиращи прозореца надграждащи функции.

  - всички видове отваряне
  - принадлежности - широка гама допълващи профили и принадлежности
  - едроплощни фасадни елементи
  - лесно почистване

  пжц

  пжц

  adams

  Posted by marcellano @ 8:57 pm

  Tags: , , , ,

One Response

WP_Cloudy

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.